Регистрация | Забравена парола

Поръчка

В зависимост от това за кой ден желаете поръчката си, можете да поръчате по два начина : чрез web-страницата ни или по телефона.

Delichef приема и доставя поръчки всеки ден от седмицата.

Web-site

През работните дни приемаме Вашите поръчки минимум 6  часа преди доставката . През почивните дни и празниците изискваме Вашата поръчка да ни бъде изпратена 24 часа предварително.

Чрез телефона – За поръчки през работните дни за същият ден след 12ч на обяд , любезно Ви молим да ни се обадите. Ако желаете да поръчате през почивните дни и празниците за същия ден, моля обадете ни се на тел. 0888 66 66 32 . Ще Ви предложим експресна доставка като цената за нея се уточнява по телефона. В случай че планирате парти , което изисква определено оборудване, моля свържете се с нас по телефона или чрез нашия web-site. Когато организирате голямо събитие, никога не е твърде рано да се свържете с нас!

Доставка

Доставката се извършва в точно подаденият от Вас ден , час и адрес. Всички доставки са в пакет за еднократна употреба, специално създаден за доставка на храна. В случай че поискате поръчката ви да бъде доставена в порцеланови плата , просто отбележете това във Вашата поръчка. След партито и в удобно за Вас време наш представител ще прибере платата.

Цена на доставката

Цената на доставката зависи от количеството на поръчката и от адреса където желаете да я получите. - Доставка в рамките на София ( до околовръстното шосе ) 7 лв. При поръчка над 100лв. доставката е безплатна ! - Доставка в крайните квартали на София ( след околовръстното шосе ) 10лв. При поръчка над 150лв. доставката е безплатна !

Плащане

Поръчката се доставя срещу плащане в брой като издаваме касов бон при плащането. Издаваме и фактури като за целта се нуждаем от данните на Вашата фирма. Приемаме също така и ваучери на фирми: Акор, Содексо, Чек Дежене.