Регистрация | Забравена парола

Как да поръчам?

За да поръчвате чрез нашият web-site е нужно да се регистрирате. Това се прави веднъж с цел по лесно изпълняване на следващи поръчки. Вашата информация се съхранява от нас и гарантираме конфиденциалност.

Как да се регистрирам и защо е необходимо това?

Регистрацията се прави с цел подвърждаване на Вашата поръчка. След като сте се регистрирали веднъж , ние пазим Вашите данни и не се налага да извършвате процедурата при повторна заявка.

Как мога да платя поръчката си?

Поръчката се заплаща в брой при доставката като при плащането издаваме касов бон.При желание от страна на клиента , издаваме фактури като данните се записват при поръчката.

Колко струва доставката?

Ние правим стандартни поръчки в центъра на София и в крайните квартали като крайната цена зависи от местоположението.

  • Доставка в рамките на София (до околовръстното шосе) 7 лв. При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!
  • Доставка в крайните квартали на София (след околовръстното шосе) 10 лв. При поръчка над 150 лв. доставката е безплатна!

За доставки извън София , молим да се свържете с нас по телефона. Организираме коктейли в цяла България и на Балканите. Нашата фирма работи в сферата на услугите, и сме изключително гъвкави, разполагаме с голямо количество оборудване и персонал, което прави организацията на всякакви по обем събития много лесна.

Кога мога да поръчам?

За стандартна поръчка се приема: През работните дни минимум 6 часа преди извършването на поръчката, като ние препоръчваме 24 часа. През почивните дни и празниците изискваме поръчката Ви да бъде направена 24 часа предварително. Приемаме и експресни поръчки като за тях молим да се свържете с нас на телефон 0888 66 66 32.

Възможно ли е да поръчам определено оборудване, сервиз?

Да разбира се ! Освен доставката на храна, ние предлагаме и всякакъв вид оборудване, което може да доукраси Вашето парти. При навременна заявка, също така можем да педложим сервитьори, бармани, както и майстор-готвачи за Вашето събитие. Гарантираме качество и успех на Вашето събитие, независимо малко или голямо!